Search

עקבו אחרינו

ראשון – חמישי 9:00 – 18:00

מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות באתר מרפאות ד״ר איל עטיאס המופעל ע״י חברת ״אי וו מדיקל בע״מ״

אי וו מדיקל בע"מ, חברות בת וחברות מסונפות (להלן ביחד, "החברה" או "אנו", או "שלנו") רואים בפרטיות המשתמש חשיבות עליונה, ואנו מקדישים תשומת לב גדולה לשמירה על פרטיות ואבטחת המידע של משתמשינו. מדיניות פרטיות זו מסבירה כיצד אנו נוהגים במידע אישי שנאסף ממשתמשים. במדיניות פרטיות זו אנו רוצים להסביר בשקיפות לגבי המידע שאנו אוספים, כיצד אנו משתמשים בו וכיצד אתם יכולים לנהל את המידע האמור.

מדיניות פרטיות זו חלה על כל המשתמשים ("משתמש", "אתם", או "שלכם"), משתמשים רשומים ולא רשומים כאחד, המבקרים www.ozon-medical.com באתר או משתמשים בו ("האתר") והשירותים המסופקים באמצעות האתר (ביחד עם האתר, להלן במדיניות פרטיות זו "השירות" או "EWM").

מעת לעת, אנו רשאים לפתח או להציע שירותים חדשים או נוספים. אם הוספת שירותים חדשים או נוספים כאמור גורמת לשינוי בדרך בה אנו אוספים או מעבדים מידע אישי שלכם, אנו נספק לכם מידע נוסף, תנאים נוספים ומדיניויות נוספות. אלא אם כן צוין אחרת במועד הוספת שירותים חדשים או נוספים כאמור, הם יהיו כפופים למדיניות פרטיות זו.

אנו ממליצים לכם לקרוא את מדיניות פרטיות זו וכן את תנאי השימוש (בכל מקום במסמך זה "TOU").

 הערה לתושבי האיחוד האירופי: על מנת לציית לדרישות ה-GDPR עבור המשתמשים האירופיים שלנו, מדיניות פרטיות זו מתווה את הבסיס לפיו אנו מעבדים את המידע האישי שלכם ומספקים מידע אחר הנדרש לפי ה-GDPR.

מדיניות פרטיות זו כפופה לחוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981 ("חוק הגנת הפרטיות") ומהווה הודעה לפי סעיף 11 לחוק הגנת הפרטיות.

איזה מידע אנו אוספים, כיצד אנו משתמשים בו ולאיזה מטרה, והבסיס החוקי לעיבוד מידע

אנו אוספים מידע אישי במספר דרכים ולמטרות שונות כדלקמן:

משתמשי EWM:

הרשמה ויצירת חשבון

אתם יכולים להשתמש בתכונות השירות שלנו לאחר שתרשמו ותצרו חשבון. אם בחרתם ליצור חשבון (על ידי הרשמה באמצעות כתובת דואר אלקטרוני כניסה עם חשבון בשירותי רשתות חברתיות (כגון גוגל או פייסבוק ("SNS")), אתם צריכים לספק לנו מידע עליכם, הכולל כתובת דואר אלקטרוני או מזהה נומרי של חשבון SNS וסיסמה מגובבת (hashed). לאחר שיצרתם חשבון אתם יכולים לבחור שם משתמש (שמות משתמש הם מזהים יחודיים ב-EWM).

אנו מעבדים מידע זה למטרות רישום ואימות ליצירת החשבון ולאימות זהות המשתמשים הנכנסים לחשבון ה-EWM שלהם. אינכם מחויבים לספק לנו מידע זה, אולם, אם לא תספקו לנו מידע כאמור לא נוכל ליצור את החשבון שלכם.

הבסיס החוקי לעיבוד כאמור הוא האינטרס הלגיטימי שלנו כיוון שנחוץ לאפשר למשתמשים להיכנס לחשבון EWM שלהם וכן לבצע אימות הנחוץ למניעת גישה בלתי מורשית לחשבון שלהם.

מידע פרופיל

כאשר אתם יוצרים חשבון אצלנו, אתם רשאים לבחור לבצע התאמה אישית של החשבון שלכם על ידי הוספת מידע לפרופיל ה-EWM שלכם. אנו רשאים לאסוף מידע אישי מהפרופיל שלכם כגון תמונת פרופיל, מספר טלפון, תאריך לידה, ג'נדר, לאום, הזמנות קודמות וכתובת.

אם תבחרו להתחבר לחשבון EWM באמצעות חשבון SNS, אנו רשאים לאסוף מידע אישי שסיפקתם בחשבון SNS כאמור. לדוגמה, כאשר אתם נכנסים בעזרת אישורים מחשבון הפייסבוק שלכם אנו רשאים לאסוף מידע אישי מפרופיל הפייסבוק שלכם המותר לפי תנאי השימוש של פייסבוק – כגון תמונת פרופיל, ג'נדר ותאריך לידה. אם אינכם רוצים לספק לנו מידע זה, עליכם להתאים את הגדרות הפרטיות בחשבון ה-SNS שלכם.

אנו מעבדים מידע לצורך התאמה אישית וביצוע אנליטיקה (באופן מצרפי) לשיפור השירות ועל מנת לספק לכם מידע שימושי ותזכורות. אינכם מחויבים לספק לנו מידע זה, אולם, אם לא תספקו לנו מידע כאמור לא נוכל לספק לכם חלק מהתכונות בשירות שלנו.

הבסיס החוקי לעיבוד כאמור הוא העניין הלגיטימי שלנו, כיוון שעיבוד כאמור נחוץ לחלק מתכונות השירותים ועל מנת לאפשר לנו לפתח, להתאים אישית או לשפר אחרת את השירות ואת חווית המשתמש שאנו מציעים למשתמשים שלנו.

תקשורות והודעות שיווק

כאשר אתם יוצרים איתנו קשר או נרשמים לקבל מידע והודעות שיווק (כהגדרתן להלן), אנו רשאים לאסוף מידע קשר שסיפקתם לנו, לרבות כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון נייד, וכיוצא באלה.

אנו רשאים להשתמש במידע זה כדי ליצור אתכם קשר או לשלוח לכם מעת לעת באמצעות דואר אלקטרוני, הודעות פוש, הודעות שפורסמו באתר שלנו, הודעות טקסט, צ'ט או בדרכים אחרות באמצעות השירות שלנו: (1) הודעות שיווק ומידע על EWM שיכולים לעניין אתכם, כגון ניוזלטר, הצעות, עלוני שיווק חדשים, השקות מוצר / שירות חדש, קידומי מכירות ועוד ("הודעות שיווק"); וכן לשלוח אליכם (2) הודעות הנוגעות לתכונות של השירות שלנו, שינויים בתנאי השימוש או במדיניות פרטיות זו והודעות רשמיות אחרות הנוגעות לשירות. אנו גם משתמשים במידע זה כדי לענות לכם כאשר אתם יוצרים איתנו קשר, לרבות פניותיכם לקבלת תמיכה טכנית או כל פניה אחרת או תקשורת אחרת שאתם יוזמים ("תקשורות").

הבסיס החוקי שלנו לעיבוד מידע זה לצורך הודעות שיווק הוא ההסכמה שלכם. אנו נבקש את הסכמתכם באמצעות בחירה להשתתף (opt-in) , [צריכה להיות אופציה של בחירה להשתתף באתר לפני שהמשתמש מספק מידע, הסכמה לעיבוד מידע לצורך הודעות שיווק] ואנו נשלח לכם הודעות שיווק אך ורק אם בחרתם להשתתף בקבלת הודעות כאמור. אתם יכולים לבחור להפסיק את השתתפותכם (opt-out) בקבלת הודעות שיווק, על ידי יצירת קשר איתנו בכתובת דואר אלקטרוניoffice@ew-med.com,  או על ידי ביצוע ההוראות שנכללו בהודעות השיווק שנשלח אליכם (לדוגמה, מכניזם הפסקת הרשמה או הפסקת השתתפות שיופיע בתחתית הודעות השיווק או הודעות דואר אלקטרוני שנשלח אליכם). [על הודעות שיווק לכלול קישורים או הוראות להפסקת השתתפות]

הבסיס החוקי שלנו לעיבוד מידע זה לצורך תקשורות אתכם הוא העניין העסקי הלגיטימי שלנו להגיב לתקשורות שלכם באופן עקבי, ולספק לכם מידע על השירות שאנו מציעים, שאנו חושבים שיעניין אתכם, לדוגמה לשלוח למשתמשים שהצטרפו לעקוב אחר מוקדי עניין מסוימים, הודעות המכילות עדכונים ומידע. אתם יכולים לשלוט או לבחור להפסיק להשתתף בקבלת תקשורות אלה על ידי יצירת קשר איתנו באמצעות כתובת דואר אלקטרוני office@ew-med.com, [אנא ספקו כתובת דואר אלקטרוני ליצירת קשר עם החברה].

מידע מצרפי ואנונימי

אנו רשאים לאסוף וליצור מידע שאינו מזוהה אישית עוד או אנונימי ממידע אישי (כגון מין, גיל, טווח גילאים העדפות מוצר), על ידי הוצאת רכיבי מידע (כגון השם שלכם, כתובת דואר אלקטרוני, או ID מעקב ניתן לקישור) ההופכים את המידע למידע המזהה אתכם אישית, באמצעות ערפול (obfuscation), או באמצעים אחרים.

אנו משתמשים במידע זה לספק נתונים סטטיסטיים ואנליטיים על בסיס מצרפי כדי לחלוק אותו עם מסונפינו.

אנו רשאים גם לעבד מידע אישי מצרפי על חיפושי משתמש, כגון: תאריך כניסה, מונח חיפוש או פילטר חיפוש להתאמה אישית של חיפושי המשתמש.

הבסיס החוקי שלנו לעיבוד זה הוא הענין הלגיטימי שלנו כיוון שנחוץ לעסק שלנו לחלוק מידע כאמור עם מסונפינו כך שיוכלו להגדיל, לפתח, לשנות או לשפר אחרת את המוצרים והשירותים שהם מציעים למשתמשי EWM. כמוכן, על ידי קידום חיפושים יעילים ואנליטיקה של דפוסי חיפוש משתמש אנו יכולים לבצע מיטוב של החיפוש האישי של משתמשים החשוב לצורך שיפור חווית המשתמש.

דרישות חוקיות

אנו גם נגלה מידע אישי: (1) בתגובה לבקשות חוקיות של הממשלה או רשויות רגולטורית; וכן (2) לפי שיקול דעתנו הבלעדי אם אנו מאמינים שגילוי כאמור נאות בקשר עם חקירה ממשלתית רשמית או חקירה רגולטורית רשמית או בתגובה לאיום נחווה משמעותי לבריאות או רכוש של אדם.

אנו מעבדים גם מידע אישי מזוהה שלכם במדיניות פרטיות זו אם הדבר נחוץ לביסוס, מימוש או הגנה של תביעה משפטית בהליכים משפטיים או בהליך מנהלי מחוץ לבית המשפט. אנו לא נמחק מידע אישי אם הוא רלוונטי לחקירה או סכסוך. אנו נמשיך לאחסן מידע כאמור עד לפתרון העניינים כאמור במלואם.

הבסיס החוקי לעיבוד כאמור הוא העניין הלגיטימי שלנו, קרי הגנה וטענה של זכויות משפטיות שלנו, זכויות משפטיות שלכם וזכויות משפטיות של אחרים.

בנוסף למטרות הספציפיות לגביהן אנו נעבד מידע אישי שלכם, אנו נעבד גם מידע אישי שלכם אם עיבוד כאמור נחוץ לציות להתחייבויות חוקיות שאנו כפופים להן, או על מנת להגן על עניין חיוני שלכם או ענין חיוני של אדם טבעי אחר.

עוגיות

אנו משתמשים בעוגיות לאיסוף חלק מן המידע האמור לעיל. למידע נוסף על השימוש שלנו בעוגיות ראו מדיניות העוגיות שלנו.

כיצד אנו חולקים מידע אישי שלכם

מסונפים

אנו חולקים מידע אישי שלכם עם כל מסונף או חברה בת או שותף של החברה אם הדבר נחוץ בסבירות למטרות ולפי הבסיס החוקי, המפורטים במדיניות פרטיות זו.

נסיבות אחרות

בנסיבות מסוימות, נידרש חוקית לחלוק מידע מסוים שאנו מחזיקים, לרבות מידע אישי שלכם, לדוגמא, אם אנו מעורבים בהליכים משפטיים, אם אנו חייבים לציית לדרישות חוקיות, צו בית משפט או רשות ממשלתית כמפורט עוד  בדרישות החוקיות לעיל.

אנו נגלה מידע אישי אם תסכימו לכך במפורש.

שמירה ומחיקה של מידע אישי

אנו שומרים מידע אישי אך ורק למשך התקופה הנחוצה לאותה מטרה או למטרות שבגינן נאסף מידע כאמור, מוחזק ומעובד וכמותר או נדרש בכל דין. לדוגמא, מידע אישי שלכם יוחזק כל עוד החשבון שלכם פתוח [אנא אשרו שזה יהיה הנוהל] אנו שומרים מידע התקשרות כל עוד שיש לנו או יכולה להיות בינינו מערכת יחסים עסקית, או לדוגמא אם נרשמתם לניוזלטר וכל עוד לא בחרתם להפסיק את המנוי כאמור.

בנוסף, אנו נשמור מידע אישי שלכם אם שמירה כאמור נחוצה לציות להתחייבויות חוקיות שאנו כפופים להן, או על מנת להגן על עניין חיוני שלכם או ענין חיוני של אדם טבעי אחר.

כל שמירה כאמור תהיה כפופה ליישום של אמצעים ארגוניים וטכניים נאותים להגנה על זכויות וחרויות של נשואי מידע כנדרש בכל דין.

אם ביקשתם זאת, אנו נמחק או נהפוך לאנונימי (עד למידה הרלוונטית) מידע אישי שלכם כך שלא יזהה אתכם עוד, אלא אם כן מותר לנו חוקית או אנו נדרשים חוקית לשמור מידע אישי מסוים כמוסבר עוד להלן לעניין זכויותיכם במידע אישי שלכם.

כיצד אנו מאבטחים את המידע האישי שלכם?

אנו מיישמים ומקיימים אמצעי אבטחה ארגוניים וטכניים נאותים להגנה על מידע אישי שאנו מעבדים, למניעת גישה בלתי מורשית, שינוי, גילוי, אבדן או השמדה.

אם על אף אמצעי אבטחה אלה אירעה פירצת אבטחה שסביר שתגרום לסיכון פרטיות המידע של נשוא המידע אנו נודיע לנשואי המידע הרלוונטיים או צדדים מושפעים אחרים וכן לרשויות הרלוונטיות כאשר נידרש לכך לפי כל דין על פירצת האבטחה כאמור מוקדם ככל האפשר בסבירות.

כיצד אנו מאחסנים נתונים אישיים שלכם?

אנו מאחסנים נתונים אישיים שלכם על שרתים של צדדי ג' המופעלים על ידי חברות אירוח מוכרות היטב כגון AWS [היכן מאוחסן המידע? לדיון] בציות לחקיקה רלוונטית להגנת מידע.

אם אתם תושבים של האזור הכלכלי האירופי (EEA מונה את חברות האיחוד האירופי וכן נורבגיה, איסלנד וליכטנשטיין) אנו נאחסן את המידע האישי שלכם על שרתים הממוקמים בתוך ה-EEA [להסיר אם לא רלוונטי] (לדוגמה AWS אירלנד) [נא וודאו שהמידע מאוחסן בתוך האיחוד האירופי] לפי התקנה הכללית להגנת מידע או "GDPR". אולם, לפי הגדרת עיבוד תחת GDPR, גישה למידע אישי כאמור משמעו שמידע אישי כאמור "הועבר" ולכן דעו כי מידע אישי שלכם "יועבר" למדינה מחוץ ל-EEA, (1) שמועצת אירופה קיבלה "החלטה נאותה" ביחס לחוקי הגנת מידע במדינה כאמור; או (2) באמצעות הסכם העברת מידע, המשלב סעיפים חוזיים סטנדרטיים מקובלים שאומצו על ידי מועצת אירופה להעברת מידע אישי על ידי נאמני מידע בתוך ה-EEA לנאמני מידע ומעבדי מידע במחוזות שיפוט ללא חוקי הגנת נתונים נאותה. אנו ננקוט בכל הצעדים להבטחת טיפול בטוח ומאובטח במידע אישי המועבר למדינה מחוץ ל-EEA, באותה רמת הגנה כאילו היה בתוך ה-EEA ולפי חוק הגנת מידע האירופי הרלוונטי.

זכויות שיש לכם במידע אישי שלכם    

אחד היעדים המרכזיים של ה-GDPR הוא להגן ולהבהיר את זכויות תושבי האיחוד האירופי בקשר עם עיבוד מידע אישי. משמעות הדבר שאם אתם תושבי האיחוד האירופי יש לכם זכויות מסוימות ביחס למידע אישי שלכם אפילו לאחר שמסרתם לנו מידע אישי כאמור. הזכויות העיקריות מתוארות ביתר פירוט להלן:

  • זכות לגשת למידע אישי שלכם שאנו מחזיקים;
  • זכות לתקן מידע אישי שלכם שאנו מחזיקים אם אינו מדויק או אינו שלם;
  • זכות למחוק מידע אישי שלכם;
  • זכות להגביל עיבוד מידע אישי שלכם;
  • זכות למשוך הסכמה;
  • זכות לשאת מידע (לקבל עותק ממידע אישי שלכם לשימוש חוזר בחברה אחרת);
  • זכות להתנגד לעיבוד מידע אישי שלכם למטרה מסוימת;

זכות לגשת – יש לכם הזכות לקבל אישור האם אנו מעבדים מידע אישי שלכם או לא, ואם כן לגשת למידע אישי כאמור ביחד עם מידע מסוים נוסף. מידע נוסף כאמור כולל פרטים לענין מטרות העיבוד, קטגוריות המידע האישי הנוגעות בדבר ומקבלי המידע האישי. אנחנו נספק לכם עותק של המידע האישי שלכם לפי דרישות GDPR, ובלבד שזכויות וחרויות של אחרים אינם מושפעים. העותק הראשון יסופק חינם אלא אם כן בקשתכם "בלתי מבוססת או מוגזמת בעליל". אם תבקשו עותקים נוספים ממידע זה מאיתנו אנו נחייב אתכם בעלות מנהלית סבירה אם הדבר מותר לפי חוק. אנו רשאים לסרב לבקשה אם הדבר מותר לפי חוק. אם סרבנו לבקשתכם נפרט לכם תמיד את הסיבות לכך.

זכות לתקן – יש לכם זכות לבקש שנתקן כל מידע אישי בלתי מדויק או חסר שלכם שאנו מחזיקים. אם חלקנו מידע אישי זה עם צדדי ג', אנו נודיע להם על תיקון כאמור אלא אם כן הדבר בלתי אפשרי או כרוך במאמץ לא מידתי. מקום שרלוונטי, אנו גם נודיע לכם איזה צדדי ג' קיבלו מאיתנו מידע לא מדויק או חסר כאמור. אם אנו חושבים שסביר לא להיענות לבקשתכם, אנו נסביר לכם את הסיבות להחלטה זו.

זכות למחוק – בנסיבות מסוימות יש לכם זכות לבקש מאיתנו למחוק מידע אישי שלכם שאנחנו מחזיקים ללא שיהוי שלא כדין. נסיבות אלה כוללות: אם המידע האישי אינו נחוץ עוד ביחס למטרות שעבורן נאסף או עובד אחרת; משכתם את הסכמתכם לעיבוד מבוסס הסכמה; התנגדתם לעיבוד מתוקף כללים מסוימים בדין הגנת מידע רלוונטי; והמידע האישי עובד שלא כדין. אולם, ישנם חריגים לזכות למחוק. החריגים הכלליים כוללים מקום שהעיבוד נחוץ: לצורך ציות להתחייבות חוקית; או לביסוס, מימוש או הגנה בתביעות משפטיות.

זכות להגביל עיבוד – בנסיבות מסוימות יש לכם זכות להגביל עיבוד מידע אישי שלכם. נסיבות אלה הן:

  • אם אתם חולקים על דיוק המידע האישי שאנו מעבדים עליכם. במקרה כאמור, העיבוד שלנו של מידע אישי שלכם יוגבל לתקופה במהלכה נאמת את דיוק המידע האישי שלכם;
  • אם אתם מתנגדים לעיבוד מידע אישי לעניינים הלגיטימיים שלנו. במקרה כאמור, אתם יכולים לבקש שמידע אישי כאמור יוגבל שעה שאנו נאמת את הבסיס שלנו לעיבוד מידע אישי שלכם;
  • אם העיבוד שלנו של מידע אישי שלכם איננו חוקי, אבל אתם מעדיפים שנגביל את העיבוד כאמור ולא נמחק אותו; וכן
  • אם אין לנו עוד צורך לעבד מידע אישי שלכם אבל אתם זקוקים למידע ליצור, לממש או להגן בתביעה משפטית.

אם עיבוד הוגבל מסיבה זו, אנו רשאים להמשיך לאחסן את המידע האישי. אולם, אנו נעבד אותו אחרת בהסכמתכם בלבד; או לביסוס, מימוש או הגנה בתביעות משפטיות; להגנת זכויות של אדם טבעי אחר או ישות משפטית; מסיבות של תקנת ציבור חשובה.

זכות למשוך הסכמה – עד למידה שהבסיס חוקי לעיבוד מידע אישי שלכם על ידנו הוא הסכמה (לדוגמה למטרות שיווק), יש לכם זכות למשוך את הסכמתכם בכל עת. אם אכן תמשכו כאמור, אנו נפסיק לעבד מידע אישי שלכם למטרה זו, ובלבד שמשיכה כאמור לא תשפיע על חוקיות העיבוד לפני המשיכה. אם העיבוד אינו מבוסס על הסכמה יש לכם הזכות להתנגד לעיבוד.

זכות לנשיאת מידע – אם אתם רוצים בכך, יש לכם זכות להעביר מידע אישי בין נאמני מידע. בתוקף אנו נאפשר לכם לעשות זאת, ונספק לכם את המידע האישי שלכם בפורמט קריא-מכונה מקובל המוגן בססמה כך שתוכלו להעביר את המידע לפלטפורמה מקוונת אחרת. לחלופין, אנו יכולים להעביר את המידע עבורכם ישירות. הזכות לשאת מידע חלה על אלה: (1) מידע אישי שאנו מעבדים אוטומטית (קרי ללא התערבות אנוש); (2) מידע אישי שסיפקתם לנו; וכן (3) מידע אישי שאנו מעבדים על בסיס הסכמה מצדכם או על מנת למלא חוזה.

זכות להתנגד – זכות זו מאפשרת לכם להתנגד לעיבוד נתונים אישיים שלכם על ידנו אם אנו עושים זאת עקב אחת מארבע הסיבות הבאות: (1) ענין חוקי לגיטימי שלנו; (2) על מנת לאפשר לנו לבצע משימה לפי תקנת הציבור או לממש סמכות רשמית; (3) על מנת לשלוח לכם חומרי שיווק ישירות; וכן (4) למטרות מדעיות, היסטוריות, מחקר וסטטיסטיקה. הקטגוריות "עניינים לגיטימיים" וכן "שיווק ישיר" לעיל הן אלה שאותן ניישם לגביכם ככל הנראה. אם ההתנגדות שלכם נוגעת לעיבוד שלנו של נתונים אישיים שלכם כיוון שאנחנו חושבים שהוא נחוץ עקב עניין לגיטימי שלכם אנו חייבים לפעול לפי התנגדותכם ולחדול מהפעילות שבנדון אלא אם כן: (א) אנו יכולים להראות שישנה עילה לגיטימית הכרחית לעיבוד כאמור הגוברת על העניין שלכם; או (ב) שאנו מעבדים מידע אישי שלכם ליצירה, מימוש או הגנה של תביעה משפטית.

הזכות להגיש תלונה לרשות המפקחת – יש לכם הזכות להגיש תלונה לרשות המפקחת המקומית שלכם.

אם אתם רוצים לממש אחת מהזכויות לעיל או לקבל סיוע בקשר לכך צרו קשר עם קצין הגנת המידע שלנו בכתובת:____________________

אם יש לכם עילת תלונה עלינו בגין השימוש שלנו במידע אישי שלכם, אנא צרו קשר עם קצין הגנת המידע שלנו בכתובת:  ____________________ ואנו נעשה את מיטב המאמצים לפתור את הבעיה ביחד אתכם. אם איננו יכולים לעזור, יש לכם הזכות להגיש תלונה לרשות הפיקוח להגנת מידע הרלוונטית.

מה קורה אם העסק שלנו מחליף בעלים

אנו רשאים מעת לעת להרחיב או לצמצם את העסק שלנו וזה יכול להיות כרוך במכירת ו/או העברת שליטה בעסק שלנו, כולו או מקצתו. אם מותר הדבר בכל דין, מידע אישי שסיפקתם לנו יועבר, מקום שהדבר רלוונטי לכל חלק בעסק שלנו המועבר, ביחד עם אותו חלק והבעלים החדשים או בעל השליטה החדש יהיה רשאי, לפי תנאי מדיניות פרטיות זו, להשתמש במידע כאמור לאותן מטרות לגביהן נאסף על ידינו במקור.

אתרי אינטרנט של צדדי ג'

מדיניות פרטיות זו חלה אך ורק על השימוש שלכם בשירות ובאתר שלנו. האתר שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים שאינם בבעלותנו או תחת ניהולנו. אנא שימו לב שאין לנו שליטה על האופן שבו מידע נאסף, מאוחסן או משמש באתרים אחרים ואנו ממליצים לכם לקרוא את מדיניויות הפרטיות של אתרים אחרים כאמור לפני שאתם מספקים להם או מרשים להם לאסוף מידע אישי שלכם. מידע אישי שאתם בוחרים לספק לאתרי צד ג' כאמור או שהם אוספים אינו מכוסה במדיניות הפרטיות שלנו. אנו מדגישים שאיננו אחראים לתוכן או מדיניויות הפרטיות של אתרים המקושרים מהאתר שלנו או אתרים המקשרים לאתר שלנו. בכל אופן נדגיש כי פרטי כרטיס האשראי ו/או אמצעי התשלום שבו בחרתם להשתמש באתר זה, מאובטחים ולא יועברו לצד ג'. 

השירות שלנו איננו מיועד לילדים

האתר שלנו מיועד למבוגרים. איננו אוספים ביודעין מידע אישי על ילדים מתחת לגיל 13. על אף שאנו עושים מאמצים סבירים להבטיח שילדים אינם משתמשים באתר שלנו, איננו יכולים להבטיח שלא נקבל מידע הנוגע לפעילות המקוונת של הילד שלכם. אם ייוודע לנו שאספנו מידע על ילד מתחת לגיל 13, מידע כאמור ימחק מיד מבסיס הנתונים שלנו. אם אתם מאמינים שילד שלכם מסר לנו מידע אישי אנו צרו אתנו קשר בכתובת: office@ew-med.com על מנת למחוק מידע הקשור לילד שלכם או שסופק על ידי הילד שלכם.

שינויים במדיניות הפרטיות

אנו נשנה מדיניות פרטיות זו מעת לעת על ידי פרסום עדכון לעמוד זה ופרסום גרסה חדשה באתר האינטרנט שלנו. אם זה יקרה, נפרסם הודעה באתר האינטרנט שלנו שבוצעו שינויים במדיניות הפרטיות ונשנה את "מועד עדכון האחרון" בראש מדיניות זו. כל שינוי כאמור יהפוך מחייב במועד השימוש הראשון שלכם באתר שלנו לאחר מועד השינוי. לפיכך, לאחר שינוי כאמור, אנו ממליצים בחום שתבדקו את הגרסה המעודכנת כדי להבטיח שאתם מרוצים מהשינויים.

הגדרות

במדיניות פרטיות זו, למונחים הבאים תהיה המשמעות כדלקמן:

GDPR – משמעו תקנה 2016/679 של האיחוד האירופי להגנה על מידע, כפי שתתוקן, תאוחד או תוחלף מעת לעת;

"מידע אישי" – משמעו כל מידע הנוגע לאדם טבעי מזוהה או ניתן לזיהוי ("נשוא המידע") אדם טבעי ניתן לזיהוי הוא אדם שניתן לזיהוי, במישרין או בעקיפין, בפרט על ידי אזכור מזהה כגון שם, מספר זהוי, נתוני מיקום, מזהה מקוון או אחד או יותר גורמים ספציפיים לזיהוי פיזי, פיזיולוגי, גנטי, מנטלי, כלכלי, תרבותי או חברתי של אדם טבעי כאמור.

"עיבוד" – משמעו כל פעולה או סט פעולות המבוצעות במידע אישי או בסטים של מידע אישי, באמצעים אוטומטיים או אחרת, כגון איסוף, רישום, ארגון, יצירת מבנה, אחסנה, אדפטציה או שינוי, אחזור, יעוץ, שימוש, גילוי על ידי שידור, הפצה או העמדה לרשות אחר בדרך אחרת, יישור קו או צירוף, הגבלה, מחיקה או השמדה.

צור קשר

אם יש לכם שאלות לנוגע למדיניות פרטיות זו או בקשות בקשר למידע אישי שלכם אנא צרו קשר איתנו בדואר אלקטרוני בכתובת: office@ew-med.com  
או באמצעות טופס יצירת קשר בעמוד צור קשר.

Call Now Button